Volkswagen Golf reservedele

Vælg dit bil

Søg efter registreringsnummer

eller

Søg efter køretøj

Vælg modellen for din GOLF
Vælg motoren på din GOLF
  Vælg din bil  

Historien om GOLF set af Mister Auto

Volkswagens Golf ser dagens lys for første gang i 1974. Det tyske bilmærke Volswagen beslutter at udvikle og markedsføre bilen som en lille mellemklassebil. Fra begyndelsen blev den første Golf lavet i tre versioner, som alle faldt i god smag hos bilkøberne: en tre-dørs sportsvogn, en fem-dørs mellemklassebil (familiebil) og ikke mindst cabriolet'en, som skal vise sig at blive en enorm salgssucces i hele Europa.
Selv i dag fortsætter den tyske bilproducent med at udvikle modellen. I 2008 blev den sjette model af den populære Golf lanceret, og i løbet af 2013 venter man på lanceringen af den syvende generation! Takket være denne model har Volkswagen indskrevet sig blandt de førende producenter af små mellemklasse-biler.
Fra 1976 begyndte den tyske producent også at føre sig frem inden for sportsbiler og udviklede således biler med benzinmotorer med direkte benzinindsprøjtning, som blandt andet Golf GTi, G40, G60, VR6 og R32. Det var således Volkswagen, der opfandt konceptet med den lille kompakte sportsbil.

Køb reservedele til GOLF ud fra den rette model

GOLF I (17)
GOLF I Cabriolet (155)
GOLF II (19E, 1G1)
GOLF III (1H1)
GOLF III Cabriolet (1E7)
GOLF III Variant (1H5)
GOLF IV (1J1)
GOLF IV Cabriolet (1E7)
GOLF IV Variant (1J5)
GOLF SPORTSVAN (AM1)
GOLF V (1K1)
GOLF PLUS (5M1, 521)
GOLF V Variant (1K5)
GOLF VI (5K1)
GOLF VI Cabriolet (517)
GOLF VI Variant (AJ5)
GOLF VII (5G1, BE1)
GOLF VII kombi (BA5)
DIT KATALOG